2010. április 8., csütörtök

Egy nem "etnikai incidens" kapcsára

A Medgyesi RMDSZ székházban megvert fiatalok ügye kapcsán "a Szeben megyei rendőrség szóvivője, Luciana Balteş, azt nyilatkozta, hogy hétfőn este két fiatalokból álló csoport szervezett egymáshoz közel összejövetelt, az egyik közülük az RMDSZ medgyesi székházában.

Balteş elmondta, hogy egy adott pillanatban az elfogyasztott alkohol okán veszekedés robbant ki a két csoport között, fizikai összetűzésre is sor került, de orvosi segítségre senkinek nem volt szüksége.

„A bántalmazott személyeket a korbonctani szolgálatra küldtük, hogy onnan szerezzenek be orvosi igazolást, ha feljelentést kívánnak tenni. Az RMDSZ vezetői jelentették az esetet a rendőrségen és magánlaksértés miatt is vádat emeltek. Az ügynek semmiképpen nincsen politikai vagy etnikai háttere”, mondotta Balteş.
Hangsúlyozta a verekedésben résztvevő fiatalokat azonosította a helyszínre érkező medgyesi rendőrség.
"(erdely.ma).

Hát ez kész röhej. Ettől kinyílik a bicska a székely zsebében. Alkohol? Igen, az oláhok lehet fogyasztottak. Fizikai összetűzés? Igen, sz...á verték a székházban levőket. Nem volt szükség orvosi segítségre? Hát vagy a mentőn csupa asszisztensek ültek, vagy a verekedés kimenetelében nem volt szükség a segítségre, voltak elegen az oláhok. Nem volt semmilyen politikai vagy etnikai háttere? Hát akkor lehet egymást szólongatták az oláhok "bozgor"-nak, hiszen ők azok. A verekedésben résztvevő fiatalokat azonosította a rendőrség ... Majd a magyar fiatalokat fogja kihozni hibásnak. Szomorú, hogy ezt el kell türjük. Lesz még ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése