2011. június 3., péntek

Vasár-, de nem ünnepnap?

Eszembe jutott egy vicc:"Orbán Viktor mindig megünnepli az Úr napját, de vasárnap már rendesen dolgozik."

Mit mondott erre Magyarország miniszterelnöke? "... amíg heti ötnapi munkából nem lehet megélni Magyarországon, addig nincs arra lehetőség, hogy a boltok vasárnap zárva tartsanak." Hát ebben lehet valami ... számára. Szombat ünnepnap, de vasárnap már vásárolni kell. ;)

2 megjegyzés:

  1. Amíg heti öt napi munkából nem lehet megélni....hát kérem szépen tessék dolgozni többet!!! Ja hogy a megszorítások miatt nem lehet megélni? És még több megszorítás lesz....nem baj! Akkor még többet tessék dolgozni! Még többet! Most a nyugdíjjal szarakodnak. Mi lesz itt? Be lesz vezetve a napi 8 órás munkaidő helyett a 10, majd a 12? (ami amúgy is van sok helyen)...
    Nincs arra lehetőség, hogy a boltok vasárnap zárva tartsanak.....most itt kiknek is a vagyonkáját féltik a jövedelem kieséstől?

    VálaszTörlés
  2. Szó sincs itt jövedelemkiesésről, de ha vasárnap nem dolgozol, akkor annyival kisebb lesz az az 1 havi fizetés amivel hozzájárulsz az államkassza hiányának kisebbítéséhez. ;) Ja és majd ha már felét visszapótoltad annak amit Fletóék lenyúltak, akkor megint leértékelik a forintot és megint ugyanakkora lesz a hiány. Pénzügyi rabszolgák leszünk mindannyian, ha "víz" meg nem mutatja, hogy "ő az úr".

    VálaszTörlés