2011. november 9., szerda

Buli van Jack!

Gyün az oláh ...

http://tuburluimihai.blogspot.com/2011/11/joi-1-decembrie-900am-100pm-locatia.html

http://deveghepatriei.wordpress.com/2011/11/09/avram-iancu-ne-cheama-la-miercurea-ciuc-pe-1-decembrie-2011-ce-credea-ungurul-iredentist-ca-a-ramas-ardealul-la-cheremul-lui-tinerii-nationalisti-nu-vor-lasa-niciodata-tara-de-izbeliste/

2 megjegyzés:

  1. câteva informaţii despre unii dintre membri.Tudor Ionescu alias IoneSECU, fondatorul şi preşedintele organizaţiei. Trimis de SRI să fondeze organizaţia ND, pentru a-i monitoriza mai bine pe tinerii cu ideii extremiste. Mare ţepar şi linguşitor. Încetaţi orice activitate cu această organizaţie, nu mai hrăniţi securiştii !
    Mihai Ţuburlui este, din vara anului trecut, şeful tuturor filialelor din Moldova. Nu a ajuns şef prin merite deosebite, ci pentru că este directorul unei firme - deci pentru că are bani. “Îmi pare rău despre tine camarade, dar cum te-ai lăsat linguşit de IoneSECU şi cum majoritatea suferiţi de şefie…”. A fost căsătorit cu o unguroaică, avănd şi un copil cu aceasta. Acum urăşte ungurii… mă întreb cum se simte fosta soţie, socrul şi mai ales copilul, care este pe jumătate ungur...Adrian Pal, se ocupă de recrutarea membrilor din Bucureşti. Dacă filiala bucureşteană este plină de retardaţi, el este de vină. De profesie pictor, pasionat de natură moartă, se simte tot timpul trădat, dezvoltând un comportament sepcific EMO.

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük az információkat! - Multumim pentru informatii!

    VálaszTörlés