2010. augusztus 25., szerda

Mekkor a székely "szélsőjobbosok" támogatottsága?

Olvasom az egyik napilapot és egy igen érdekes cikk hívta fel a figyelmemet, egy szavazásnak a végeredménye.


Mi a véleménye a székely szélsőjobbosokról?
Szavazatok száma: 2213
A zsidózástól, cigányozástól nekünk semmivel se lesz jobb. 652  29.46 %
Székelyföld a székelyeké! 653  29.51 %
Mindenben támogatom őket. 867  39.18 %
Barbárok, a szélsőjobbosokat ki kell közösíteni! 41  1.85 %


Az eredmények magukért beszélnek, azokat nagyon nem is szeretném feszegetni, de amit kifejeznek azt azért kicsit elemezném. A szavazatok 39,18%-a (867 szavazat) és 29,51%-a (653 szavazat), összesen 68,69%-a (1520 szavazat) az úgynevezett szélsőjobbosoknak ad igazat, velük tart. Mivel nem egy szélsőjobbos honlapról vettem az adatokat, gondolom helyesen feltételezem, hogy az adatok valóságtartalma eléggé nagy. Ezek szerint a szavazók, valamint az embertömeg amelyet jelképeznek, 70%-a fasiszta, neonáci, fajgyűlölő, stb. A többség akarata érdekes dolog, nem lehet mindenkinek megfelelő, de a demokrácia alapvető feltétele. Persze lehet befolyásolni, de hitem szerint, az ilyen többség csakis rövid ideig fenntartható. Az ok nélküli, szájhűtésre használt zsidózás, cigányozás nem fog senkit meggyőzni. És igenis a "zsidózástól", "cigányozástól" lehet nekünk jobb! Ha a zsidózás nem a fajgyűlöletet fejezi ki, hanem a kizsákmányoló, elnyomó, lebutító, átverő, honfoglaló, mindent felvásároló, stb. (hadd ne soroljam tovább) magatartás ellenességet és erre a magatartásra való figyelmeztetést. Lehet nekünk jobb, ha a cigányozás nem fajgyűlöletet fejez ki hanem figyelmeztetés arra, hogy valakik össze akarnak ugrasztani minket, hogy aztán ez okot szolgáltasson a szorosabb megfigyelésre, ha cigányozás azt érzékelteti, hogy vannak népcsoportok, amelyek a helytelen szociális segélyrendszer miatt, ennek segítségével és ezért szaporodnak, majd "megélhetési" bűnözést folytatnak. Miért nem tiltható az hogy több gyereket szüljön valaki, aki a többit is kéregetni küldi? Miért nem lehet racionális feltételekhez kötni a szociális segélyt? Miért nem lehet csakis megélhetési cikkekre váltani egy esetleges szociális jegyet (vagy a "kajabont")? Miért szélsőjobbos az ha valaki azt mondja, hogy "Székelyföld a székelyeké." vagy "Magyarország a magyaroké.", esetleg azt, hogy "Székelyföld nem Románia!"? Aki mindenben támogat (40%) az már tudja miről beszélek, nincs mit hozzátennem, viszont aki a "szélsőjobbot" barbárnak tartja, az szerintem azt sem tudja mi az a "barbár" és "szélsőjobb"?

2010. augusztus 18., szerda

Heuréka!

Megszületett! azaz Felfedeztem! Olvasom a kuruc.info-t és rájöttem: mi az ami már évek óta nem hagyja, hogy nyugodtan hajtsam a párnára esténként a fejem. Nézem az Eurovisiont, de nézem a Budapesti Úszó Európa bajnokságot is. Sorolják az indulókat a színpadon meg a medencében. ..., Izrael, ... Hűha, kapok a fejemhez. Megyek a földgömb utánzathoz amely az asztalon van, de Izraelt sehol nem találom Európában. Az is egy komoly gyár lehet amelyik ezt csinálta. Jól el..szták mindenesetre. Vagy mégsem? A fent említett hírportálon azt írja egy olvasó, hogy ha Európa minden befogadott népcsoportot meghívott a versenyre, akkor biztosan elaludta azt amikor az arabok kerültek sorra. Valahogyan én is beleszundítottam ezek szerint.

Kapcsolódó:
http://kuruc.info/r/20/64388/
http://kuruc.info/r/6/62479/
http://kuruc.info/r/6/58844/

2010. augusztus 17., kedd

Miért vagyok anti-szemita?

Nem értem, miért vagyok anti-szemita, hiszen nem szólok az összes szemita ellen, csak az ellen aki a lábam alól próbálja kihúzni a talajt. Hogyan teszi ezt? Betelepedik a környezetembe, honfitársaimat nevetséges összegekért dolgoztatja (kizsákmányolja), erre jelentős adókedvezményt kap az államtól, a nyereséget kiviszi határon kívülre, majd abból a pénzből földet vásárol fel a közvetlen környezetemben. Mintha ez nem lenne elég, irreális áraival csődbe kényszeríti az összes konkurens helyi kisvállalkozót, majd ha mindenki bebukott és más alternatíva nem lesz már, akkor azt az árat kérheti a forgalmazott termékekre, amit nem szégyell, mintegy fogyasztói rabszolgává téve engem. Majd ha már elég életteret elfoglalt előlem, akkor nekifog a radikálisabb területfoglalásnak. Elkeríti az ivóvíztartalékokat, megtámadja és eltéríti a segélyszállítmányokat, gyakorlatozik a kijelölt új haza területe fölött, mindezeket nyilvánosságra is hozza és tesz az egész világ véleményére. Azért vagyok anti-szemita mert tiltakozom mindezek ellen? Hát tehetek én arról, hogy nem akarok rabszolga lenni? Tehetek én arról, ha mindezeket ugyanazok követik el? Tehetek én arról, hogy ezen emberek egyik vallási iránymutató könyvének lényege az irántam érzett gyűlöletük monumentuma? Miért én vagyok a rasszista? Miben különböznek ők tőlem? Megmondom: én nem kedvelem őket, viszont ők gyűlölnek mindenki mást. Ne adjuk a pénzünket olyanoknak akik ezzel a pénzel akarnak majd rabszolgává tenni. Miért szégyelld magad, ha nála vásároltál? Mert a fiad és az ő fia és utódaik életével kereskedtél. Eladtad azt és még pénzt is adtál melléje. Ezért szégyelld magad!

Én ma anti-szemita,
Te holnap rabszolga,
Ő meg röhög a markába.
Mi most nácik,
Ti majd áldozatok,
Ők meg új honfoglalók. (Saját: Ragozás-2010 augusztus 17)

2010. augusztus 16., hétfő

Abod

A marosszéki Abodba látogattak a Székely Gárda Kulturális és Hagyományőrző Egyesület alapító tagjai, ahol a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom vásárhelyi tagszervezete, a Magyar Polgári Párt Maros megyei elnöke és több jeles tagja, köztük Csíki Sándor nyárádszeredai önkormányzati képviselő, a Székely Nemzeti Tanács több tanácsosa és a Romániai Magyar Demokrata Szövetség abodi elnöke társaságában fogadták Vona Gábort, a Jobbik pártelnökét és magyar parlamenti képviselőjét egy családias hangulatú rendezvényen, amelyet az abodi önkormányzat az abodi közbirtokossággal együttműködve szervezett meg.